Лапорта е решен да доведе Ерлинг Холанд на “Камп Ноу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоан Лапорта ще направи всичко възможно да убеди Меси да остане в Барселона

Фаворитът за нов президент на испанския гранд Барселона – Жоан Лапорта, изрази готовност да привлече Ерлинг Холанд. Нападателят на Борусия Дортмунд е следен от всички големи клубове в Европа, след като продължава да се представя по фантастичен начин.

“Хaланд? Ако трябва да подсилим отбора, аз съм готов да изиграя картите си”, анонсира Лапорта днес по време на поредното събитие от предизборната си кампания.

Бившият бос на “блаугранас” отново заяви, че ще стори всичко възможно да убеди Меси да остане на “Камп Ноу”.

“Продължавам да съм решен да убедя Лео да не напуска. Въпреки че някои клубове, които се собственост на държави и могат да му плащат много повече, аз се надявам да го убедя да ни помогне в изграждането на новата Барса. Готов съм да се изправя срещу всички проблеми. Феновете на клуба могат да са убедени, че тимът отново ще бъде стабилен”, сподели Лапорта.

Жоан Лапорта дори вярва, че Барса може да елиминира Пари Сен Жермен на 1/8-финалите в ШЛ, въпреки тежкото поражение с 1:4 у дома.

“Ще отидем спокойни в Париж, за да запазим честта си. Веднъж сме осъществявали такъв обрат, като тогава даже беше по-трудно. Барса има велика история. Знаем как да печелим. Знаем и как да губим, но запазвайки достойнството си. Това е Барса! Длъжни сме да подкрепяме тима и да не пресъздаваме някакви апокалиптични сценарии”, каза още фаворитът за нов ръководител на “блаугранас”.