google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на "блаугранас" разкри какво е моментното положение с Роберт Левандовски и Усман Дембеле, а също така обяви кога Франк Кесие и Андреас Кристенсен ще бъдат представени.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта даде мнението си за ситуацията с нападателя Роберт Левандовски и новия договор на Усман Дембеле.

На “Камп Ноу” продължават да изпитват сериозни финансови затруднения, но въпреки това “каталунците” са си поставили амбициозни цели и се очаква да бъдат активни на трансферния пазар.

“Левандовски? Много футболисти искат да играят в Барселона, но техните клубове имат свое мнение по въпроса и всичко това е част от преговорния процес. Разбира се, че Левандовски е нападател от световна класа, но ще бъда сдържан в коментарите си по темата. Оценяваме публичното заявеното от него желание да дойде при нас. Поласкани сме, но трябва да се отнасяме с уважение към Байерн Мюнхен, който е един от най-големите клубове в света”, сподели Лапорта пред “L’Esportiu de Catalunya”.

“Ценим Усман и е факт, че в края на миналия сезон той игра на много високо ниво. Старши треньорът е доволен от него. Въпросът опира изключително до финансите. Съобщихме му какво предлагаме, но неговият отговор не беше нито положителен, нито отрицателен. Спокойни сме. Имаме контакт. Ако Дембеле приеме офертата ни, ще остане”, обясни президентът на Барселона.

Лапорта разкри още, че Франк Кесие ще бъде представен като ново попълнение на “каталунците” в сряда, а Андреас Кристенсен – в четвъртък.