Лаутаро Мартинес играл контузен на Мондиал 2022
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Аржентина обясни защо се е представил слабо в Катар

Нападателят на Аржентина и Интер – Лаутаро Мартинес обясни на какво се е дължало разочароващото му представяне на Световното първенство в Катар, което страната му все пак спечели.

Аржентинецът имал тежка контузия на глезена още преди началото на Мондиала и в откриващия мач със Саудитска Арабия е играел на инжекции.

„Когато пристигнах на Световното първенство, дори не можех да ритам топката, тъй като глезенът ми беше в непоносима агония. Бях много щастлив да видя невероятната форма на Алварес, защото той успя да даде на отбора нещо, което аз не можех в този момент”, призна Лаутаро.

„В един момент Лео Меси дойде и ми каза да се съсредоточа върху възстановяването си, защото ще бъда много полезен на отбора в последните минути на мачовете.”

„Почувствах тази болка в глезена, когато играех за Интер и казах ясно на треньора каква е ситуацията, така че поисках почивка, за да се подготвя за първия мач от групата. Играх срещу Саудитска Арабия с помощта на болкоуспокояващи инжекции, но все още не можех да тренирам редовно”, разкри още Мартинес.