Лаутаро Мартинес: Това са най-важните мачове в света на футбола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арженитнецът е напът да спечели два от най-престижните трофеи в рамките на само един сезон

Звездата на Интер Лаутаро Мартинес коментира настроението в отбора си преди предстоящия финал от Шампионска лига. Утре вечер “нерадзурите” се изправят срещу Манчестър Сити в спора за “ушатата”. Макар те да не са фаворити за спечелването на трофея, играчите не са изгубили надежда.

“Имам същите чувства, каквито бяха преди финала на Световното първенство, само че фланелката е различна. Това са най-важните мачове в света на футбола и всички играчи искат да играят в тях. Усещанията са същите и ние сме подготвени да играем играта, която трябва. Стигнахме тук само благодарение на упорита работа. Отборът, който имаме, е нещото, което има значение. Това е най-важното нещо. Ние сме на последната крачка и трябва да се възползваме от тази възможност”, заяви Лаутаро.

“Знаем, че Манчестър Сити е много труден съперник, заради качеството, което притежават. Но ние свършихме работата си и сме готови за задачата. Това е най-добрата година в моята кариера. Имах възможността да играя на финал на Световното първенство преди шест месеца, а сега ще играя на финал на Шампионската лига. Какво повече? Много съм доволен от сезона, но и от момента, в който живеем. Моментът преди самия финал е не по-малко вълнуващ, така че нека видим дали можем да го увенчаем по възможно най-добрия начин със спечелването на Шампионската лига”, добави той.