Легенда на Берое: Срещат се най-големите конкуренти за титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Легендарният вратар на Берое Ивко Ганчев сподели очакванията си за утрешното гостуване на заралии на ЦСКА. Бившият вратар и треньор на заралии заяви, че се срещат най-големите конкуренти за титлата, като ЦСКА е в еуфория след класирането си в Лига Европа, а последните две поражения на Берое няма да се отразят на “зелено-белите”.

“Един срещу друг се изправят най-големите конкуренти за титлата. Берое допусна поражения в последните си 2 мача, но това няма да се отрази на отбора. Във въпросните двубои отборът не бе надигран. Срещу ЦСКА ни очаква интересен двубой между равностойни отбори. Домакините са в еуфория след класирането си за групите на Лига Европа. Допълнително самочувствие им дава победата над Базел. Не винаги се побеждава този клуб и то в Швейцария”, споделя Ивко Ганчев.

“Момчетата на Стамен Белчев ще искат да се доказват. За тях двубоят  с Берое се явява отлична проверка преди поредния им европейски дуел. ЦСКА и Берое ще предложат интересен мач на феновете. Проблем за старозагорци е фактът, че в техния състав ще има липсващи играчи заради контузии. Въпреки това Димитър Димитров-Херо знае как да нареди тима и да се противопостави на ЦСКА”, заяви Ганчев пред “Тема спорт”.