Добави коментар
Лотар Матеус се изказа ласкаво за младата звезда на Германия

Една от легендите на германския футбол – Лотар Матеус, говори пред „Марка“ преди днешния сблъсък на Бундстима срещу Испания. Германците загубиха първия си мач в Катар с 1:2 от Япония и сега нямат право на грешна стъпка. Срещу тях излиза лидера в групата Испания. Матеус смята, че Германия ще има твърде голям респект от класата на Испания, което няма да е добре. Той споделя също, че младата звезда Джамал Мусиала може да бъде следващият Меси.

„Усещам, че Германия има твърде голям респект от класата на Испания. Освен това е ясно, че поражението от Япония ни поставя в много трудно положение. Ще трябва да се борим за всеки метър терен“, каза Лотар Матеус.

„Гави и Педри ще са лидерите на новата испанска генерация. Луис Енрике им гласува доверие и това е правилно. Кроос наистина е значима фигура. Той направи невероятни неща за националния тим, но сега има кой да го замести. Имаме Гюндоган и Мусиала, а също така Кимих и Горетцка“, заяви немската легенда и добави, че вярва в треньора Ханзи Флик.

„Джамал Мусиала може да стане следващия Меси. Страхотен футболисте, и не ви го казвам защото играе за Байерн. Много интелигентен и изключителен професионалист. Мисли единствено за футбол“, добави футболистът с най-много мачове за Германия на световни финали.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували