google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Легендарният футболист на Левски Кирил Ивков сподели вижданията си в любимия клуб преди срещата с Етър в неделя. Легендата на “сините” изрази задоволството си от селекцията на “Герена”, тъй като се взимат играчи, които знаят какво е Левски и се различават от чужденците, че не мислят само за пари.

“Оптимист съм за предстоящия двубой с Етър, но няма как да бъда напълно сигурен. Наблюдавах внимателно контролата с Витоша, в която Георги Тодоров даде шанс абсолютно всички играчи, които можеше да използва. В момента в Левски ме радват най-вече две неща. Първото е, че в клуба се завръщат наши момчета. Радвам се, че си върнахме Боби Цонев, а сме на път да вземем и Ради. Познавам ги от доста години, когато бях директор на школата. Още помня как Левски ги подценяваше и пренебрегваше. Те не получиха шанс, а взимахме играчи откъде ли не, които не бяха с по-добри качества от тях. Доколкото си спомням начело на отбора тогава бе Георги Иванов – Гонзо. Сегашният старши-треньор Гошо Тодоров пък водеше отбора ни, който се състезаваше в елитната юношеска група. Помня как близнаците молеха Гошо Тодоров да накара Гонзо да им даде шанс, защото само тренираха с първия отбор, без да се разчита на тях. Много ме радва, че сега взимаме такива момчета, защото те знаят какво е Левски и не са като чужденците, на които единствената им мисъл е за пари”, каза Кирил Ивков.

“Именно с парите е свързано и другото нещо, което ме радва на “Герена” в момента. Разговарял съм и с Наско Сираков, и с Георги Тодоров и знам, че нито един от футболистите не мрънка за пари и не плаши клуба с напускане. Всички са съсредоточени в тренировките и мислят само за футбол, а това е най-важното. Жалко само, че още не сме намерили силен спонсор. Наско Сираков обаче не е човек, който ще остави каруцата в калта и съм убеден, че ще измисли нещо”, сподели още легендата на Левски.