Легенда на Ливърпул не спести критиките си към Тиаго Алкантара
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не виждам как ще играе в отбора през следващия сезон, дори да е здрав", заяви Дитмар Хаман по адрес на халфа.

Легендата на Ливърпул от близкото минало – Дитмар Хаман, изрази мнение, че за полузащитника Тиаго Алкантара няма място в настоящия състав на “червените”.

Той обяви, че мърсисайдци разполагат с млади и талантливи футболисти на неговата позиция и в момента Тиаго не е необходим на “Анфийлд”.

“Никога не съм бил голям фен на Тиаго Алкантара. Твърде често той се контузва и не може да влезе качествено в отбора на Ливърпул. По този начин конкуренцията на неговата позиция не е добра. Ако дойде някой като Мойсес Кайседо, Ромео Лавия или Орелиен Чуамени, тогава ще му бъде много трудно да играе редовно. Ливърпул има Къртис Джоунс, Харви Елиът и Стефан Байчетич, които също ще получат повече минути. Не виждам как ще играе в отбора през следващия сезон, дори да е здрав“, каза Хаман.

„Сигурен съм, че има отбори, които имат интерес към него, дори да остане във Висшата лига. Той трябва да се присъедини към отбор, който владее повече топката – като Манчестър Сити или Арсенал. Колкото повече владееш топката, толкова по-добре играе. За него може да се намери и място в Испания. Със сигурност той не е „невероятен“ играч, както някои фенове на Ливърпул твърдят. Физиката в Премиър лийг е тежка за него“, коментира още бившият национал на Германия.