Добави коментар
Козмин Моци прекратява кариерата си след края на сезона

Една от легендите на Лудогорец – румънският брантител Козмин Моци, обяви, че ще се оттегли от професионалния футбол след края на настоящата кампания. Той е убеден в това на 99%.

Моци от доста време насам не попадат сред титулярите на Валдас Дамбраускас и самият той призна пред медиите в Румъния, че е почти сигурно, че сложи край на кариерата си.

„Доволни сме от спечелената титла. ЦСКА бе спечелил 9 поредни титли, но ние ги надминахме, печелейки 10 поредни“, заяви Моци относно завоюваната титла в родното първенство.

„За момента не знам дали ще поема друга роля в Лудогорец след края на сезона. Водим преговори, но на 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото. Все още решението ми не е официално“.

„Трудно е да продължа да играя, тъй като на тази възраст е много трудно да се завърна към най-добрата си спортна форма. Също така напускането на дома за продължително време, докато ходя на лагери, е проблем. Не искам да играя футбол, докато стана на 40. Разбира се, щях да предпочета да играя повече, ако бях във форма“, каза още Козмин Моци.

Козмин Моци премина в Лудогорец през лятото на 2012 година. Той ще остане в историята на тима със спасените дузпи през 2014 година в плейофите на ШЛ срещу Стяуа Букурещ, като така Лудогорец се класира за груповата фаза на Шампионска лига за пръв път в историята си.

Добави коментар
Гласувай: