Легендата Марадона остава в болница заради проблеми с алкохола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дон Диего ще остане хоспитализиран заради алкохолна зависимост

Диего Марадона ще остане в болница, съобщават медиите в Аржентина. Бившата легенда на Наполи и аржентинския футбол претърпя операция за отстраняване на хематом от мозъка. Лекарският екип съобщи, че интервенцията е преминала успешно, а Дон Диего е в отлично състояние след нея. Марадона обаче няма да бъде изписван от болницата, а причината е лечение за алкохолната му зависимост.

“Диего е много добре, следоперативният период беше много добър. Но реалността е друга. Освен това, всички ние познаваме Диего, видяхме, че той претърпя някои епизоди на объркване. Идеята е да се направи лечение за зависимостта му от алкохола, което се очаква да продължи няколко дни“, каза лекарят Леополдо Луке.

“Трябва да поговорим с Диего за това, което е най-доброто за него. След като бъде изписан, той е нужно да продължи с постоперативния период у дома и с близките си. Стойностите на медицинските изследвания са оптимални и нормални, но към момента изписване не е предвидено”, добави личният лекар на Марадона – Алфредо Кае.