Лео Бонучи се сбогува с феновете на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Днес, фенове, бианконери, най-великата глава от живота ми се затваря", пише сърцатия бранител

Защитникът Леонардо Бонучи изпрати сърдечно послание до феновете на Ювентус след трансфера си в Унион Берлин, наричайки престоя си в Торино „най-великата глава“ в живота си.

36-годишният играч беше безцеремонно отстранен от отбора на Масимилиано Алегри това лято, като остана в Италия по време на предсезонното им турне в Съединените щати. Бонучи навлезе в последната година от договора си с Ювентус и клубът ясно даде да се разбере, че иска той да напусне през лятото, за да спести разходи от заплатата му.

Говорейки във видео в профила си в Instagram, Бонучи разсъждава за времето си с Ювентус и се сбогува с феновете на “Старата госпожа”.

“„Аз съм Леонардо Бонучи и от 19 години съм професионален футболист. По време на този дълъг период на ангажираност и отдаденост знам, че съм бил разногласна фигура. Ето защо цялата любов, която съм получавал, винаги е била смесена с много други. И похвали, и критики”, започва Бонучи.

„Днес, фенове, бианконери, най-великата глава от живота ми се затваря. Мечтаех за подходящ край, шанса да го завърша с вас, но това за съжаление няма да се случи, но времето отново ще бъде наш приятел, аз съм сигурен в това. В утрешния ден, който вече е тук, винаги ще бъда същият Леонардо, същият Бонучи”, се пише още в изявлението на опитния бранител.

Бонучи беше силно свързван както с Лацио , така и с Дженоа, но в крайна сметка реши да премине в тима н Унион Берлин, с който подписа едногодишен договор.