Лестър и Тотнъм завършиха 1-1 в мач с много положения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Шпорите“ доминираха, но не успяха да стигнат до победата.

Лестър и Тотнъм не се победиха и завършиха при резултат 1-1 като „Шпорите“ могат да съжаляват, че вкараха само 1 гол през първото полувреме, когато имаха тотална доминация, а „Лисиците“ ще бъдат доволни от спечелената точка в първия си двубой обратно във Висшата лига.

„Шпорите“ изиграха едно феноменално първо полувреме като тотално доминираха през всичките 45 минути срещу “Лисиците“ и преднината на почивка с 1-0 беше най-малкото с което домакините в мача се отърваха.

Единственият гол през първата част падна в 29тата минута като бе дело на Педро Поро, който получи асистенция от Джеймс Медисън.

Тотнъм имаха 10 голови положения и 4 удара във вратата на Лестър като също така изпълниха 9 корнери като за сравнение „Лисиците“ имаха 1 голово положение, 0 изстрели във вратата и 0 корнера.

И докато и през второто полувреме, лондонският отбор продължаваше да атакува и да пропилява шансове, се стигна до 58мата минута, когато при първата си по-сериозна атака „Лисиците“ стигнаха до равенството, а голът беше дело на легендата на отбора – Джейми Варди, който на 37 години вкара първия гол за Лестър във Висшата лига след промоцията им Чемпиъншип.

До края на срещата „Шпорите“ не спираха да търсят гола, но не се откриваха чисти положения пред тях като за сметка на това при 2 контра атаки „Лисиците“ имаха чудесна възможност дори да поведат в резултата, но при едната ситуация бяха спрени от вратаря на Тотнъм Викарио.