Левандовски: Дадохме всичко от себе си, нямахме достатъчно качество
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако бяхме вкарали при някое от нашите положения, нещата можеха да се развият по различен начин", заяви капитанът на "дружина полска"

Полша отпадна от Мондиал 2022 след поражение от световния шампион Франция с 1:3. Звездата и капитан на полския отбор Роберт Левандовски изрази разочарованието си от поражението, но сподели, че в неговия тим е липсвало качество за успех срещу “петлите”. Нападателят на Барселона заяви, че играчите са дали всичко от себе си и ако са реализирали първи своите шансове, можело е да има друго развитие на двубоя.

“Ако погледнем през призмата на двубоя, ние дадохме всичко от себе си. Създадохме няколко положения, особено през първото полувреме. Борихме се, опитвахме да се надиграваме, но това не беше достатъчно. В края на двубоя вкарахме, което също беше положително”, заяви Лева.

“Жалко бе за този първи гол. Имаше момент, в който се дръпнахме твърде много, а французите се възползваха от това. Случва се. Ако бяхме вкарали при някое от нашите положения, нещата можеха да се развият по различен начин. Просто нямахме достатъчно качество днес, за да стигнем до нещо повече,” каза още звездата на Полша.