Левандовски обеща: Ще се подобрявам с всеки мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В много двубои нямам много шансове да отбележа", призна голмайсторът.

Централният нападател на Барселона – Роберт Левандовски, анализира представянето си, както и това на отбора до момента.

Тимът, воден от Шави Ернандес, има на сметката си 7 точки след първите 3 мача от новия сезон в испанската Ла Лига.

“Ние сме Барса и от нас се очаква не само да печелим, но и да играем добър атакуващ футбол. Напоследък това не беше както трябва, така че трябва да създаваме повече положения в мачовете. Когато видим Феран или Ансу да влизат, двама играчи, които играят напред, ние създаваме повече положения. Понякога не играем с достатъчно атакуващи играчи, нямам подкрепа, така че търся най-доброто решение за отбора”, коментира Левандовски.

“Мисля, че с моя опит, когато познавам тялото си, търся най-доброто решение не само за мен, но и за отбора. Осъзнавам, че понякога, ако съм между двама централни защитници, е по-лесно за защитниците. В много мачове нямам много шансове за гол. В последните два мача нямах много шансове, не получавах много топки, така че понякога трябваше да създавам положенията си”, обясни полският национал.

“Трябва да поддържам нивото си. Ще се подобрявам с всеки мач. Всеки сезон е различен и този сезон е много дълъг. Имаме много мачове и мисля, че важното не е как започваш, а как завършваш”, каза още Роберт Левандовски.