Леверкузен с два обрата за победа с 4-3 срещу Волфсбург
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Аспирините“ стигнаха до победата в добавеното време.

Байер Леверкузен победи Волфсбург с 4-3 на „БайАрена“ след като 2 пъти изоставаше в резултата, но успя да вземе 3те точки след попадение в добавеното време на мача. Така „Аспирините“ са с 3 победи и 1 загуба от началото на сезона в Бундеслигата, а „Вълците“ остават с едва 1 победа и 3 поражения.

През първото полувреме видяхме цели 5 гола като шокиращото е, че 3 от тях бяха във вратата на домакините. „Вълците“ поведоха след само 5 минути игра след автогол на Норди Мукиеле, до „Аспирините“ стигнаха до пълен обрат след голове от Флориан Вирц в 14тата и Джонатан Тах в 32рата минута.

Когато всички очакваха, че Леверкузен са поели контрол върху срещата след обрата, Волфсбург ги шокираха с 2 гола в края на първото полувреме. Себастиан Борнау изравни резултата в 37мата минута, а добавеното време на първата част Матиас Сванберг отново изведе гостите напред в резултата.

В началото на второто полувреме, Байер отново стига до равенството като Пиеро Инкапие се разписа в 49тата минута, за да направи резултата 3-3.

В заключителните минути Яник Герхард получи директен червен картон и остави гостите с човек по-малко, а секунди по-късно Джака удари греда.

В добавеното време обаче Леверкузен стигна до победата с 4-3 след гол на Виктор Бонифейс в 93тата минута.