Левски е близо до продажба на две от звездите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Две от звездите на Левски – Станислав Иванов и Паулиньо, се очаква до часове да напуснат “сините”. Двамата са пред трансфери и затова не взеха участие във вчерашния спаринг на тима.

В контролата срещу юношите на клуба не игра и нидерландският халф Стайн Спиерингс поради контузия на тренировка преди срещата. Нидерландецът обаче разкри, че е искан от отбори от Втора Бундеслига, така че е много вероятно и той да напусне “Герена”.

Към Станислав Иванов има интерес и от шампиона Лудогорец и не е изключено 21-годишният нападател да премине при разградчани. Мениджърите на Паулиньо пък му търсят отбор в Швейцария или арабския свят, където имат силни контакти. Техен клиент е и бившият футболист на Левски Давиде Мариани, който бе трансфериран в Шабаб Ал Ахли преди година.

Левски ще се стреми да продаде и исландския централен защитник Холмар Ейолфсон, който се възстановява след операция от двойна херния, както и Найджъл Робърта. Към последния има голям интерес от клубове от Турция и Русия.

В спаринга с юношите не играха и Станислав Костоя и Деян Лозев, които предстои официално да се разделят с клуба в понеделник. Костов се очаква да се завърне в Пирин, след като предложената му нова заплата от Левски не му е харесала. Съвсем скоро Левски трябва да постигне разбирателство за прекратяване на договора с Насиру Мохамед, а в петък тимът се раздели с аржентинеца Франко Мазурек.