Левски е близо до спонсорски договор с букмейкър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Левски е много близо до това да се сдобие с нов генерален спонсор. С издръжката на сините ще се ангажира български букмейкър, съобщава вестник „Тема спорт“.

Интересен факт е , че същата фирма има рекламен договор и с ЦСКА. Очаква се обаче от компанията да насочат значително по-голям ресурс към „Георги Аспарухов“. Повече информация около сделката ще се разбере, когато Наско Сираков официално придобие собствеността върху Левски. Както е известно, Васил Божков обеща, че акциите ще бъдат джиросани на Наско в четвъртък (28.05), но все още няма никаква информация от Дубай, където се укрива бизнесмена, заедно с фактическия собственик на ценните книжа – Георги Попов.

Сагата с акциите на „сините“ стартира преди точно 22 дни, а към настоящия момент, изход от нея не се вижда. Всичко започна на 8-ми май, когато Васил Божков обяви, че ще се раздели с акциите. Същия ден те са били джиросани на името на министър-председателя на България Бойко Борисов. А на 13-ти Сашо Диков се появи пред Министерски съвет с плик, съдържащ 86,6% от акциите на Левски, в опит да ги предаде на премиера. Борисов ги отказа и ценните книжа бяха върнати на „Герена“, откъдето бяха заминаха обратно към Дубай. През вчерашния ден изтече срокът за така нареченото „мълчаливо несъгласие“ на министър-председателя и в най-скоро време акциите трябва да попаднат в Наско Сираков.

Атмосферата с песните на феновете и трите "сини" гола в контролата на "Левски"🏟"Левски" спечели с 3️⃣:1️⃣ срещу "…

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Freitag, 29. Mai 2020

Докато това се случи, клубът продължава да съществува само и единствено благодарение на верните си привърженици, който не спират да изумяват света с огромните си дарения.