Левски хвърли око на защитници на Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Левски може да спечели от сериозната чистка, която предприе старши-треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов. “Сините” имат интерес към двама от играчите, които се разделят с “жълто-черните”.

Според информациите това са бранителите Радослав Терзиев и Лазар Марин. Смята се, че Марин е с по-големи шансове да продължи кариерата си в Левски. “Сините” се нуждаят от заместник на Иван Горанов, след като капитанът поиска трансфер, тъй като не хареса новата заплата, която му предложи Наско Сираков.

Лазар Марин е юноша на Спартак Пловдив, а през 2016 година игра за отбора на на ЦСКА. Левият бек обаче  се подвизаваше във втория отбор и не записа участие за представителния тим на “червените”. Поради тази причина той се върна в Ботев, пише в. Меридиан Мач.

В селекцията на “Герена” до момента има само едно ново име и това е защитникът Орлин Старокин, който дойде при “сините” като свободен агент. Смята се, че сигурно ново попълнение е и защитникът Живко Атанасов. Той обаче първо трябва да се радели с досегашния си клуб Катандзаро. В Левски чакат отговор от братя Цоневи, както и от Стивън Петков.

Наставникът на “сините” Георги Тодоров споделя, че основната задача за селекцията е усилване на защитата, където “сините” бяха доста уязвими в изминалия шампионат.