Добави коментар
"Сините" благодарят за добрите условия на лагера това лято

Ръководството на Левски излезе със съобщение, в което изказва специални благодарности към Христо Крушарски, както и на всички замесени в организирането на лагера от лятната подготовка, за да може клубът да изкара добър подготвителен период.

„Ръководството на „ПФК Левски“ изказва своите специални благодарности на г-н Христо Крушарски и ръководството на ФК „Рилски спортист“ за ползотворното сътрудничество между двата тима.

Спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор на „ПФК Левски“ изказват сърдечни благодарности към г-жа Томова – комплексен управител на хотел „Рила“, Боровец и целия персонал на хотел за гостоприемството и перфектните условия предоставени по време на подготвителния лагер на отбора.

Искрено благодарим и на персонала на стадион „Искър“ в Самоков и на стадиона в село „Говедарци“ за професионализма и добрата организация по време на тренировъчния процес на представителния и втория отбор на „ПФК Левски“.

Спортно-техническия щаб и футболистите от втория състав на „Левски“ изказват своята благодарност към мениджмънта и служителите на хотелски комплекс „Десетте къщи“ в Говедарци за гостоприемството и добрата организация по време на подготвителния лагер на тима“, пишат от „сините“.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували