Левски (Крумовград) се справи и с Димитровград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съставът на Стефан Генов записа осма поредна победа в Югоизточната Трета лига

Удивителният рейд на Левски (Крумовград) в Югоизточната Трета  лига продължи и при гостуването на Димитровград в среща от 10-ия кръг на първенството.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Този път обаче тимът, предвождан от Стефан Генов, се нуждаеше от късното попадение на Петър Христов, за да запише минимална победа с 1:0.

Осмият пореден успех на Левски, от чиито редици в пореден мач отсъстваше капитанът Красимир Илиев, стана факт бладодарение на настойчивостта и непримиромостта на играчите.

В 81-ата минута снажният Мирослав Будинов стреля с глава след центриране от ъглов удар. Стражът на домакините успя да избие, но добре пласираният Христов реагира бързо и отблизо реализира победния гол.

Левски остава втори във временното класиране с 24 точки, две по-малко от лидера Саяна (Хасково), който днес победи с 2:0 като гост Левски (Карлово).  Трети е Загорец, разгромил Атлетик (Куклен) с 5:0, с 22.

В следващия кръг именно в Крумовград ще се играе най-интригуващия мач – Левски ще се изправи срещу Загорец. Двубоят е на 16 октомври от 16.00 часа.