Левски не успя да запълни групата за мача с Локо Пд, Михайлов е в нея
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Левски Георги Тодоров определи групата на отбора за утрешния домакински мач с Локомотив Пловдив, който е решителен за “сините” за класиране на бараж за Лига Европа. Прави впечатление, че Тодоров не успя да събере 18 футболисти за срещата и групата е от 17 играчи.

Любопитното също е, че вратарят Николай Михайлов се завърна в разширения състав на тима за домакинството на Локо Пловдив. Почти сигурно бившият вратар на Твенте ще остане резерва, а като титуляр отново ще започне Георги Георгиев.

В групата на Левски се завръща офанзивния футболист Здравко Димитров, но аут от нея е защитникът Деян Лозев, който е наказан заради пети жълт картон.

Тази сутрин играчите на Левски направиха последна тренировка на стадион “Георги Аспарухов”, където утре в 21 часа се изправят срещу носителя на Купата на България. При успех в срещата, “сините” почти сигурно ще завършат сезона на 3-тото място и ще играят решителен бараж с победителя от двойката Черно море – Ботев Пловдив за участие в Лига Европа.

Ето и цялата група на „сините“ за мача с Локо Пд в неделя вечер:

Николай Михайлов, Георги Георгиев, Ивайло Найденов, Иван Горанов, Йоанис Каргас, Костадин Илиев, Илия Юруков, Франко Мазурек, Мартин Райнов, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Станислав Костов и Робърта.