Левски още не е платил на Хубчев, лицензът е под риск
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" трябва да намерят 1 850 000 лева в близко време, за да изчистят големите си задължения

Левски продължава да има сериозни финансови проблеми, въпреки че подписа спонсорски договор с букмейкъра “Palms Bet”. Компанията обаче ще започне да налива повече пари в клуба от “Герена” чак след Нова година, когато името й ще се появи отпред на фланелките.

Дотогава “сините” трябва някак да се справят, а най-големият проблем е свързан с огромния дълг към Петър Хубчев и екипа му, както и към Насиру Мохамед. Бившият треньор на “сините” съди Левски във ФИФА за около 1 милион лева, а много скоро изтича срокът, до който Левски трябва да се разплати с Хубчев. Към днешна дата обаче на “Герена” няма пари за този дълг, а неизплащането му може да коства лиценза на “сините” за следващия сезон. Бившият защитник спечели делото във ФИФА след уволнението си, тъй като договорът му с Левски беше подписан с германски паспорт.

Дългът към Насиру също е в особено големи размери. Той също притиска клуба с дело във ФИФА. Ганайският футболист напусна “Герена”, след като не беше получавал дълго време заплатата си и моментално даде Левски на съд. По неофициални информации, “сините” трябва да изплатят на Мохамед впечатляващите 850 000 лева до края на годината, ако не искат сериозни санкции.