Левски пред първи трансфер, привлича искан и от ЦСКА без пари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Безпаричният Левски е успял да се договори със собственика на Царско село Стойне Манолов за привличането на бразилския халф Уесли Ната, научи 7 Спорт.

Сините все още не са подписали договор с полузащитника, който миналото лято пристигна в българския клуб след кратки престои в няколко тима в родината си, но принципната договорка между столичните опоненти е факт.

Левски и Царско село са се разбрали Ната да премине на Герена без трансферна сума, но клубът на Манолов би получил сериозен процент при бъдеща продажба на 25-годишния южноамериканец.

Договорката за русокосия Ната е станала възможна благодарение на близките отношения между собственика на Царско село и силната фигура на “Георги Аспарухов” Наско Сираков.

Любопитно е да се отбележи, че през зимата интерес към Ната имаше и от ЦСКА София. До нещо повече от проучвателни разговори обаче така и не се стигна.

Трансферът би могъл да се провали на финалната права, само при условие, че в следващите дни се получи примамлива оферта за Ната. До този момент обаче трансферни предложения за халфа липсват.

Снощи Царско село запази елитния си статут, след като победи Септември с 2:0 в бараж, игран на стадион “Българска армия”. След неговия край пък наставникът на Царете Любо Пенев обяви, че нападателят Георги Минчев ще премине в Локомотив (Пловдив).