google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Левсеки представи новите членски карти “Аз съм Левски”. Това сториха собственикът на клуба Наско Сираков и изпълнителният директор  Павел Колев. Картите ще бъдат пуснати в продажба тази вечер в символичния за “сините” час – 19:14 часа. Основната им цел е подпомагане на финансовото състояние на отбора.

“Направихме първата стъпка към един много по-голям процес, който ще продължи минимум няколко месеца. Той има за крайна цел да направи така че най-после да се сбъдне мечтата на всички привърженици на Левски, а именно по всяко време да знаем колко точно са левскарите по целия свят. Не мога да Ви разкрия повече детайли за целия проект. Като част от членската кампания се разработва и нов сайт на Левски, чрез който ще получаваме обратна връзка от хората”, заяви Павел Колев.

Членските карти “Аз съм Левски” са шест типа, като са разделени в две категории.

Масови:

  • бронзова – 19,14 лв.
  • сребърна – 72,00 лв.
  • златна – 200 лв.
  • семейна – 200 лв.

Луксозни:

  • платинена – 1914 лева – максимум 200 карти.
  • диамантена – 10 хиляди лева – лимитирана бройка от 20

Масовите членски карти ще бъдат произвеждани от клуба, като изпълнителният директор увери, че клубът по всяко време ще има готовност за тяхната изработка. Луксозните ще бъдат изработвани по специална технология в печатница, което означава, че ще имат по-дълъг технологичен срок за изпълнение.

Масовите карти са с QR код, съдържащ уникалния идентификационен код на всеки фен на Левски. Така всеки ще може да си направи по-лесна регистрация в новата платформа на Левски, както и ще може да ползва отстъпки в различни търговски вериги.

Крайната цел е минимална сума от покупките да попада в касата на Левски. Всички карти включват услуги, свързани с кетъринга на клубния стадион на “сините”, музея на Левски, както и специален пакет придобивки според категорията на картата.