Левски прибира добра сума за Спиерингс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тимът от Втора Бундеслига Зандхаузен е готов да плати 400 хиляди евро за правата на нидерландския халф на Левски Стайн Спиерингс, твърди немското издание “Зюд Курир”.

Както се знае Спиерингс е една от петте “златни кокошки” редом с Найджъл Робърта, Паулиньо, Холмар Ейолфсон и Станислав Иванов, на които Левски не е преставал да плаща заплати, за да не ги изпусне като свободни агенти.

Продажба на 24-годишният Спиерингс за споменатата цена би била живителна за финансите на Левски. Вчера от Герена обявиха, че са взели заем от 199 хиляди лева, за да платят заплатите на играчите за март.

Спиерингс акостира на “Георги Аспарухов” през януари с трансфер от нидерландския Ваалвийк. Тогава той сложи подпис под контракт за три години, а Сините платиха трансферна сума от близо 300,000 евро.

Левски продължава с опитите да продаде най-конвертируемите си играчи. Интерес към Станислав Иванов има от Спортинг (Лисабон) и два тима от испанската втора дивизия. Найджъл Робърта пък е следен от турския Галатасарай.