Добави коментар

Родното първенство е прекратено и мачове няма да има, но феновете на Левски продължават да изумяват. Клубът съобщи, че са закпуени 10 898 колекционерски билета за мача с Лудогорец, който трябваше да се играе днес.

Ето какво публикуваха от Левски:

10 898 преподадени урока по любов! 10 898 доказателства за това колко е силна левскарската общност и колко много може, когато е обединена! На бройката от 10 898 билета слагаме и финал на продажбата на билети за мача с „Лудогорец“. Двубой, който трябваше да се играе на закрити врата, а в крайна сметка бе отложен поради извънредните мерки около разпространилия се корона вирус.

✊И това обаче не спря феновете на „Левски“ да чупят рекорди и да пишат история! Благодарим ви, „сини“ сърца! Измеренията на този акт имат дори по-голяма морална отколкото финансова стойност за клуба! Единни в делата, с „Левски“ в сърцата!

⚽️Припомняме, че поради извънредното положение, поръчки от клубния магазин ще са възможни само онлайн на https://fanshop.levski.bg/

От клуба припомнят, че феновете може да следят всичко за дарителската кампания на официалния сайт. Съобщението на “синия” клуб завършва, с призив “Пазете себе си, пазете и околните!”, както и думите “Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!”.

Постижението, което отчете клуба на Левски с продажбата на виртуални биелти е уникално по рода си. Надали в бъдеще някой друг клуб ще направи нещо подобно.

Добави коментар