Левски продължава партньорството си с Palms Bet и през 2021 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двете страни ще си партнират и догодина, Левски пусна виртуални билети за мача с Локо Пд

До няколко часа Левски и родният букмейкър за онлайн залози Palms Bet ще обявят нов спонсорски договор за следващата 2021 година, съобщава Дарик радио. Букмейкърската компания е една от най-големите в България, като тя първа подаде ръка на новото „синьо“ ръководство през изминалото лято, като предстои да завиши сумата, която ще дава на Левски, който все още изпитва огромни финансови задължения.

От днес всеки фен на Левски може да подкрепи клуба, като си закупи виртуален билет за мача срещу Локомотив Пловдив, като срещата на „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е утре и ще се играе при закрити врати. Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а клубът пуска в свободна продажба целия капацитет на стадиона.

Закупуването на билет за този двубой обаче освен морална, гарантира и финансова подкрепа към любимия отбор на “сините” фенове. Очаква се да се пуснат виртуални билети и за двубоя срещу Арда.

В същото време стана ясно, че Левски е в напреднали преговори и със западна кампания, която може да стане спонсор на тима от “Герена”. До началото на втория дял от първенство се очаква да има развитие. С подписаните спонсорски договори и с кампаниите на феновете, Левски успява да си осигури нужния бюджет за издръжка на отбора, но все още усеща огромната тежест на старите задължения.