google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ръководните фактори в "синия" клуб призоваха феновете отново да застанат рамо до рамо в името на онова, което обичат.

От ръководството на Левски пуснаха в продажба билетите за домакинството на Хебър Пазарджик в двубой от 7-ия кръг на Първа лига.

Срещата между “сините” и “гробарите”, която ще се проведе на стадион “Георги Аспарухов”, започва от 20:15 часа в събота.

Ето какво написаха от Левски на своята “Фейсбук” страница:

“Левскари,

В събота любимият отбор играе и е време отново да застанем рамо до рамо в името на онова, което обичаме. Онова, което ни обединява и онова, заради което си струва да преминем заедно през всяка трудност.

От днес в продажба са билетите за мача от 7-ия кръг на Първа лига срещу „Хебър“ на 20 август от 20:15 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“! Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3QNws6r

В събота, 20 август билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор А и от 13:30 часа до края на първото полувреме на касите на улица „Тодорини кукли“ и на арката пред Сектор „А“.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

САМО „ЛЕВСКИ“!”