Левски се наложи над Локо Сф след обрат, Бари блесна с хубав гол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Попаденията за "сините" дойдоха в края на първото полувреме и заключителните минути на втората част.

Тимът на Левски постигна пълен обрат над Локомотив София и надделя в контролната среща, която се състоя на стадион “Георги Аспарухов”, с 2:1.

Столичните “железничари” поведоха в резултата още в 9-ата минута чрез Красимир Милошев, но възпитаниците на Станимир Стоилов в крайна сметка излязоха като победители в срещата, след като Марин Петков в края на първата част и Билал Бари в заключителните минути на второто полувреме се разписаха.

Левски се наложи над Локо Сф след обрат, Бари блесна с хубав гол 1

Възпитаниците на Станислав Генчев поведоха в резултата в 9-ата минута. Защитата на Левски действа неубедително след изпълнение на ъглов удар, като Николай Михайлов не успя да се разбере с Ван дер Каап и да боксира топката. Впоследствие коженото кълбо стигна до краката на Красимир Милошев, който бе точен с удар по земя.

“Сините” успяха да върнат равенството на таблото в самия край на първото полувреме. Илиян Стефанов намери Марин Петков, който с хубав индивидуален рейд се измъкна от бранител на Локомотив София и с прецизен изстрел не остави шансове на Александър Любенов.

7 минути преди края на спаринга между двата тима се стигна до попадение за Левски. Младият Антоан Стоянов центрира в наказателното поле, където Билал Бари с изключително атрактивен ножичен удар реализира за “сините” и донесе успеха на тима в контролата на “Герена”.

На Левски предстои още един контролен мач, който ще е срещу втородивизионния Етър Велико Търново – на 5-ти юли.

След това пред 26-кратните шампиони предстои сблъсък с ПАОК от Лигата на конференциите. Първият двубой между “сините” и “двуглавите орли” е на 21-ви юли, а реваншът, който ще е в Гърция, ще е седмица по-късно.

Снимки: startphoto.bg