Добави коментар

Отборът на Левски няма да разчита на сръбския вратар Зоран Попович, въпреки че стражът подписа предварителен договор с клуба преди няколко месеца. Очакваше се той да замени Милан Миятович на вратарския пост на “Герена”, но финансовата криза в “сините” е пречка за идването на Попович, пише „Котаспорт”.

Договорът на сръбския вратар с Левски трябваше да влезе в сила от началото на месец юли, но по всичко изглежда, че столичани ще се разделят с футболиста по взаимно съгласие, тъй като той е с висока заплата и клубът не може да я плаща. Попович е подписал при финансови параметри, които в настоящото положение са непосилни за Левски и той ще трябва да влезе в положението на тима и да разтрогне договора си. Естествено има вариат Зоран Попович да иска неустойка от ‘сините’.

Зоран Попович е роден е на 28-и май 1988 г. като кариерата му стартира в Чукарички през 2005 г. и играе още за местните Вършац, Палич Коминг, Вождовац, ФК Белград, Войводина, Напредак и норвежкия Бодо/Глимт. От 1-и юли 2018 г. носи екипа на Цървена звезда. Вратарят има и хърватски паспорт.

На този етап изглежда, че Георги Георгиев ще бъде избор номер 1 на вратата на Левски, като все пак почти сигурно “сините” ще се подсилят с нов вратар, но това няма да е Попович.

Добави коментар