Левски се отказа да привлича сръбски вратар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Левски няма да разчита на сръбския вратар Зоран Попович, въпреки че стражът подписа предварителен договор с клуба преди няколко месеца. Очакваше се той да замени Милан Миятович на вратарския пост на “Герена”, но финансовата криза в “сините” е пречка за идването на Попович, пише „Котаспорт”.

Договорът на сръбския вратар с Левски трябваше да влезе в сила от началото на месец юли, но по всичко изглежда, че столичани ще се разделят с футболиста по взаимно съгласие, тъй като той е с висока заплата и клубът не може да я плаща. Попович е подписал при финансови параметри, които в настоящото положение са непосилни за Левски и той ще трябва да влезе в положението на тима и да разтрогне договора си. Естествено има вариат Зоран Попович да иска неустойка от ‘сините’.

Зоран Попович е роден е на 28-и май 1988 г. като кариерата му стартира в Чукарички през 2005 г. и играе още за местните Вършац, Палич Коминг, Вождовац, ФК Белград, Войводина, Напредак и норвежкия Бодо/Глимт. От 1-и юли 2018 г. носи екипа на Цървена звезда. Вратарят има и хърватски паспорт.

На този етап изглежда, че Георги Георгиев ще бъде избор номер 1 на вратата на Левски, като все пак почти сигурно “сините” ще се подсилят с нов вратар, но това няма да е Попович.