Левски се подсилва с двама нови играчи в халфовата линия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички привърженици да бъдат спокойни - ще привлечем двама футболисти, полузащитници", каза треньорът Николай Костов

В събота Левски започва сезон 2023/24 с домакинство на ЦСКА. Отборът от “Герена” няма нито едно попълнение през това лято, но това скоро ще се промени. Стана ясно, че Левски ще привлече двама нови футболисти в полузащитата. Новината съобщи треньорът на “сините” Николай Костов в интервю за клубния сайт.

“Със сигурност сме по-готови от началото на подготвителния период. Амбицирани сме да се представим добре в първенството, да го спечелим. Винаги да излизаме достойно във всеки един двубой, за да изглеждаме достойно в очите на нашите привърженици и ръководители.

Свършихме добра работа. Най-важното беше да се сработим с футболистите, да представим философията, която ще изповядваме и да предложим базисните принципи – те са базирани на владеене на топката.

Усещам и виждам голямо желание от нашите футболисти. Имаме много млади играчи. Обръщам се с апел към публиката да подкрепят отбора, за да имаме колективен оптимизъм и да трупаме увереност с победите, които предполагам, че ще имаме в шампионата. Със сигурност няма да победим всички, но този оптимизъм ще зарежда играчите, за да бъдат по-уверени.

От най-голямо значение е, че запазихме гръбнака на отбора. Всички привърженици да бъдат спокойни – ще привлечем двама футболисти, полузащитници. Избрали сме си вече футболистите. Има разбиране от всички страни. Така че малко търпение”, добави треньорът на Левски”, заяви Костов.