Левски се сдоби с нов сътрудник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" продължават да търсят решение на финансовата ситуация, в която се намират

Днес ръководството на Левски обяви сделка с новия си сътрудник. Изпадналият в трудно финансово положение столичен гранд ще бъде подпомогнат от един от спортните брандове познат на родния пазар.

Ето го и официалното съобщение, което “сините” публикуваха на официалния си сайт:

„ПФК Левски“ стартира сътрудничество със SPORT DEPOT. Компанията ще доставя екипировка на бранда adidas за клуба.

Изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов дадоха официален старт на дългосрочното сътрудничество и си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа.

“Щастлив съм, че ще си партнираме със Sport Depot и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията adidas. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният отбор с adidas ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия „Левски“. Подготвена е и специална фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи“, заяви изпълнителният директор на “ПФК Левски” Даниел Боримиров.

„Сътрудничеството с ПФК „Левски“ е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на adidas отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди“, каза изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

Новата екипировката на „Левски“ ще се предлага в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините на SPORT DEPOT в цялата страна и онлайн на www.sportdepot.bg.