Левски стартира контролите в Турция със зрелищен успех в мач с 5 гола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тимът на Левски започна с успех приятелските срещи на лагера в Турция, след като победи Пюник Ереван с 3:2.

Мачът се игра на спортния комлекс “Голд Сити” в Алания като възпитаниците на Петър Хубчев бяха по-добрият отбор и заслужено се поздравиха с победата.

В днешният двубой Петър Хубчев заложи като титуляри на двама нови футболисти – Стайн Спирингс и Симеон Славчев. На вратата на “сините” бе Ники Михайлов, а пред него действаха Миланов, Райнов, Рейш и Горанов. в халфовата линия Спирингс и Славчев си партнираха с Кали Тиам, а нападението на тима бе водено от Станислав Иванов, Паулиньо и Дени Алар.

Новото попълнение Стайн Спирингс ознаменува неофициалния си дебют за “сините” с попадение. Холандецът даде аванс на Левски с хубав шут в 10-ата минута. Преднината на столичани се запази само три минути, след като Иву Угочукву изравни за арменския тим.

14-кратният шампион на Армения направи пълен обрат в срещата, след като Шевчук се разписа в 73-ата минута. Левски обаче изигра много силни минути до края на мача и вкара две попадения. Бившият футболист на Септември Здравко Димитров направи резултата 2:2 в 78-ата минута, а 180 секунди по-късно Левски вече имаше аванс в резултата. Точен за трети път за “сините” бе Филипе Нашименто, който отбеляза красив гол от пряк свободен удар.