Добави коментар
На "Герена" вече проучват възможността да вземат Станислав Иванов.

Отборът на Левски ще направи сензационен опит да си върне фланговия нападател Станислав Иванов, съобщава „Мач Телеграф“.

Както е известно, в последните няколко дни се спекулира сериозно около бъдещето на футболиста и се смята, че той е пред изгонване от Чикаго Файър.

Понастоящем Иванов е у нас и си търси нов клуб, а емисари вече опипват почвата около възможността той да се завърне на стадион „Георги Аспарухов“.

Именно от Левски Стаси бе продаден през миналата година в САЩ, а в тогавашния период на „сините“ им трябваха спешно свежи финансови средства и в клуба се разделиха още с Паулиньо и Найджъл Робърта.

Информациите обаче сочат още, че Станислав Иванов може да се озове и в Берое. В Стара Загора също са хвърлили около на крилото и ще опитат да го вземат.

Бързоногият футболист, който е роден в Габрово, е спряган и за новаците в американската МЛС Сейнт Луис Сити, които ще имат опцията да сглобят отбор от играчи, които са обявени за ненужни от останалите тимове на елита в САЩ. Така реален шанс пред Стаси има и да поеме и в евентуална такава посока.

Добави коментар
Гласувай:
3.2/5 - 19 гласували