google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините виждали в него вариант за разрешаване на кризата с липсата на креатовност в халфовата линия

Ръководството на Левски ще опита да привлече на Герена един от асовете в селекцията на Берое – халфът Иван Минчев, съобщава “Мач Телеграф”.

През пролетния полусезон наставникът на Сините Славиша Стоянович няколко пъти се оплака от липсата на съзидателност в действията на полузащитата, а Минчев е виждан като удачен вариант за разрешаване на този проблем.

От началото на сезона той записа 20 мача с екипа на Берое, като в 14 от тях започваше като титуляр. Роденият през 1991 година в Казанлък Минчев е бивш играч на Любимец, Спартак (Варна), Монтана, ЦСКА София и Славия.

Престоят му на “Българска армия” през 2016 година обаче бе съвсем кратък, като след едно участие за Армейците и два мача за втория тим, той премина в Славия.

Треньорският екип на старозагорци, предвождан от Димитър Димитров, също желае да задържи полузащитника под Аязмото и през следващия сезон, но на този етап все още няма развитие на преговорите с играчите, чиито контракти изтичат. Именно сред тях е и Минчев.

В Берое са наясно, че наближава края на договорите и на други основни български играчи, сред които Александър Цветков, Георги Ангелов и Крум Стоянов.

Повече яснота се очаква в следващите седмици.