Левски ще се раздели със Стайн Спиерингс?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нидерландецът Стайн Спиерингс може да напусне Левски съвсем скоро. Смята се, че халфът не попада в плановете на наставника на “сините” Георги Тодоров и от “Герена” са решили да търсят нов отбор на офанзивния халф.

Спиерингс бе привлечен в Левски преди няколко месеца, като клубът плати трансферна сума за него на Валвайк. Бившият треньор на столичани Петър Хубчев имаше огромно желание футболистът да бъде привлечен и разчиташе твърдо на него.

Левски вече бе напуснат от четирима чужденци – вратарят Милан Миятович, дефанзивният халф Кали Тиам, халфът Филипе Нашименто и нападателят Дени Алар. Почти сигурно ще има още напускащи, като сред тях най-вероятно ще са Насиру Мохамед, който е бил предложен на бившя му отбор Хекен, както и Спиерингс.

За Мохамед отборът на Левски плати 300 хилияди евро, а сега “сините” са готови да се разделят с него само за 100 хиляди. Аржентинецът Франко Мазурек също гледа към изхода на “Герена”.  В Левски чакат оферти и за исландския национал Холмар Ейолфсон и Паулиньо, така че не е изключено и други две от звездите на “сините” да напуснат клуба.