Левски ще вземе решение за играчите на проби до края на седмицата 1
0 0

До края на седмицата наставникът на Левски Георги Тодоров ще вземе решение дали да бъде предложен договор на някои от футболистите, които са на проби в тима. Следващите няколко дни ще бъдат много важни за въпросните футболисти.

Днес и вчера на „Герена“ се готвеше малка група от футболисти, които имат по-малко минути или са на пробен период. Единствен от титулярите, който тренира в тези дни, е Живко Атанасов, тъй като защитникът сам е изявил желание.

На проби в Левски в момента са Наско Курдов, Клаудио Тавареш и Алекс Петков. Нападателят Валери Божинов поддържа форма със “сините”, а от днес може да подпише договор с тима, тъй като вече е свободен агент. Боби Цонев също се готви с Левски, но той не е на проби, а се чака решението му да подпише контракт с родния си клуб.

Така до събота Георги Тодоров и щабът му ще трябва да вземат решения за споменатите футболисти. В края на седмицата “сините“ ще играят контрола срещу Витоша Бистрица на „Герена“ като двубоят е в събота.

Според информациите, договорът на Божинов е формалност, тъй като той може да бъде полезен и извън терена, а и няма никакви финансови претенции. Нападателят мечтае да завърши своята кариера на стадион “Георги Аспарухов”.