Левски ще вземе решение за играчите на проби до края на седмицата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

До края на седмицата наставникът на Левски Георги Тодоров ще вземе решение дали да бъде предложен договор на някои от футболистите, които са на проби в тима. Следващите няколко дни ще бъдат много важни за въпросните футболисти.

Днес и вчера на „Герена“ се готвеше малка група от футболисти, които имат по-малко минути или са на пробен период. Единствен от титулярите, който тренира в тези дни, е Живко Атанасов, тъй като защитникът сам е изявил желание.

На проби в Левски в момента са Наско Курдов, Клаудио Тавареш и Алекс Петков. Нападателят Валери Божинов поддържа форма със “сините”, а от днес може да подпише договор с тима, тъй като вече е свободен агент. Боби Цонев също се готви с Левски, но той не е на проби, а се чака решението му да подпише контракт с родния си клуб.

Така до събота Георги Тодоров и щабът му ще трябва да вземат решения за споменатите футболисти. В края на седмицата “сините“ ще играят контрола срещу Витоша Бистрица на „Герена“ като двубоят е в събота.

Според информациите, договорът на Божинов е формалност, тъй като той може да бъде полезен и извън терена, а и няма никакви финансови претенции. Нападателят мечтае да завърши своята кариера на стадион “Георги Аспарухов”.