Левски вдигна мерника на трима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Приносът на Симеон Славчев, Стивън Петков и Илия Димитров бил нищожен

Трима от играчите на Левски разполагат с броени седмици, за да докажат, че имат място в отбора и през пролетния полусезон в Първа лига, съобщава “Тема Спорт”.

Ръководството на Сините било повече от недоволно от представянето на халфа Симеон Славчев, който до неотдавна беше викан редовно и в националния отбор, както и от нападателите Стивън Петков и Илия Димитров.

Триото играе рядко и шефовете на Герена възнамерявали да се разделят с тях ако ситуацията не се промени до Нова година.

Славчев записа едва два мача в първенството, като почти цяла есен той беше контузен. Преди няколко седмици бившият наставник на тима заяви по адрес на 27-годишния полузащитник, че “не би тръгнал на война с войник като него”.

Левски вдигна мерника на трима 1

Петков игра в шест срещи, но само в една от тях беше титуляр. Не успя да реализира нито един гол, като представянето му като цяло е доста разочароващо.

Завърналият се след престой под наме във Витоша (Бистрица) Димитров ще бъде запомнен най-вече с това, че го забелязаха да пуши наргиле в клуб докато е поставен под домашна карантина заради положителна проба при направен тест за коронавирус.

Левски дори обяви, че ще го санкционира за уронване на престижа на клуба.

Той също е без гол тази есен. Изигра общо 5 мача – 4 в Първа лига и един в турнира за Купата на България.

През декември Левски ще изиграе пет срещи – в сряда Сините са домакини на Локомотив (Пловдив), а в събота приемат Арда.

След това в рамките на осем дни – между 9 и 18 декември, тимът от “Георги Аспарухов” ще бъде гост на Берое, Царско село и ЦСКА София.