Левски загуби от Хебър на “Герена” в контрола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Футболистите на Славиша Стоянович не впечатлиха срещу втородивизионния тим

Левски загуби с минималното 0:1 от Хебър в приятелски мач, който се игра на стадион “Георги Аспарухов” в София. Единственото попадение реализира Тодор Чаворски от дузпа в края на първото полувреме.

Славиша Стоянович даде шанс на футболисти, които не взеха участие в мача с Етър през уикенда или бяха много малко време на терена. Също така шанс за изява сред титулярите получиха и доста юноши на “сините”.

Първото интересно положение в срещата бе в 12-ата минута, когато Стивън Петков опита успореден пас на голлинията, но никой не успя да засече топката. Малко след това Чаворски от гостите се озова очи в очи срещу Ники Михайлов, но ударът му бе неточчен. В 17-ата минута шут на Мартин Петков премина покрай вратата на Любенов.

В 39-ата минута удар на Ивайло Найденов срещна гредата. Малко по-късно пък шут на Мартин Петков мина покрай вратата. Въпреки надмощието на Левски, Хебър откри резултата в края на първото полувреме.

В 45-ата минута Найденов извърши нарушение срещу Игнатов в наказателното поле и гостите получиха дузпа. Тодор Чаровски не сбърка от бялата точка и даде аванс на Хебър – 0:1.

На полувремето Славиша Стоянович направи дост промени в състава. Костадин Илиев, Илия Димитров и Билал Бари се появиха местата на Николай Църовски, Валери Божинов и Стивън Петков. Николай Михайлов пък отстъпи мястото си на Николай Кръстев.

Темпото на игра през второто полувреме спадна и Левски трудно създаваше положения за гол. В 58-ата минута слаб удар на Илия Димитров бе спасен от стража на гостите.

В 74-ата минута Мартин Петков стреля неточно. Защитата на Хебър действаше много стабилно и не позволи ситуации за изравнително попадение на “сините”, като по този начин тимът на Славиша Стоянович загуби с минимален резултат.

Стартов състав на Левски: 13. Николай Михайлов, 6. Ивайло Найденов, 2. Алекс Петков, 41. Георги Александров, 66. Николай Църовски, 25. Антоан Стоянов, 8. Симеон Славчев, 88. Марин Петков, 79. Мартин Петков, 9. Стивън Петков, 86. Валери Божинов