google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините ще се подготвят в познатото на Славиша Стоянович градче Умаг

Левски ще проведе част от зимната си подготовка в хърватското курортно градче Умаг. Клубът все още не е потвърдил датите за тренировъчния лагер, но се очаква продължителността му да бъде близо две седмици.

Сините планират да изигаят там няколко контролни срещи. Редица хърватски, словенски и унгарски отбори провеждат зимната си подготовка именно в Умаг и околността.

Наставникът на Левски Славиша Стоянович познава отлично мястото, защото е провеждал там подготвителни лагери със свои бивши отбори. Специалистът е наясно с терените, хотелите и условията, които предлага Хърватия. Добрите му контакти могат да спомогнат и за уреждането на подходящи проверки.

В началото на зимната си подготовка Левски ще тренира в София, а преди това футболистите ще преминат обстойни медицински прегледи.

До този момент Сините не са провеждали зимна подготовка в балканската страна. Заради ситуацията с коронавируса отпадна възможността отборът да тренира в Кипър. Ситуацията в Турция също е деликатна в това отношение, а едно от големите предимства за Хърватия е, че е близо и е държава част от ЕС.