Лидер на Сектор Б отново със словесна атака към Павел Колев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от тарторите в Сектор Б – Любомир Костадинов, написа нов коментар за последните събития в “синия” клуб. В новата си публикация Младежа отново нападна изпълнителния директор на Левски Павел Колев.

Ето и какво пише Костадинов в социалната мрежа Фейсбук:

Съдбата на Левски не зависи от това дали някой задава въпроси. Тя зависи от това какво е правило, прави и ще направи ръководството на Левски и отбора. Ако Левски бъде изхвърлен от Европа или не вземе лиценз за следващия сезон и отиде във В група, това няма да е защото са задавани въпроси. Ще бъде защото са липсвали отговори и действия. А ръководството на Левски има конкретни имена.

Задаването на въпроси е единствено за доброто на Левски. То подсеща ръководителите с конкретните имена, че имат отговорност пред левскарите. Особено в моменти, когато забравят за тази отговорност.

Питам се какво ли прави днес г-н Мразя Истината Колев и какво важно нещо е свършил в последните три дни, когато не намира време за няколко елементарни въпроса? Какви са неговите приоритети за деня?

Оставям го да си отдъхне от тежкия труд до след решителния мач с Царско Село! А дотогава ще изясняваме въпроса за малката фирма с минималните лихви с друг господин!