Ливърпул набеляза бразилец за заместник на Салах
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът от 'Анфийлд' се интересува от услугите на 22-годишния Родриго Гоеш от Реал Мадрид

Според информация на авторитетната медия Mundo Deportivo, Ливърпул се интересува от бразилския национал Родриго Гоеш. Мърсисайдският клуб следи отблизо 22-годишния флангови футболист на Реал Мадрид, тъй като планира бъдеще без Мохамед Салах. 31-годишното крило може да напусне Анфийлд скоро, за да се присъедини към клуб от Саудитската професионална лига.

Мо Салах беше обект на голям интерес от страна на водещ тим от Саудитска Арабия през наскоро приключилия трансферен прозорец. Ал Итихад отчаяно искаше да го има в редиците си. Клубовете от Саудитската професионална лига вече подписаха с някои от най-големите звезди в световния футбол и се смята, че през 2024 г. Ал Итихад ще привлече Салах.

Клубът от Близкия изток направи мега оферта за Салах, но Ливърпул не се поддаде. Юрген Клоп искаше да има Салах в редиците си за сезон 2023/24 и мърсисайдският клуб нямаше намерение да го пусне да си тръгне. В резултат на това те отхвърлиха всяка оферта, предложена за бившето крило на Рома.

На “Анфийлд” обаче започнаха да планират живота си без Салах. Мърсисайдският клуб възнамерява да подпише с Родиго от Реал Мадрид, за да го замести. 22-годишният играч се присъедини към Лос Бланкос през 2019 г. и оттогава издигна играта си на по-добро ниво. Въпреки че е само на 22 г., той е ключов футболист за тима. Бразилският национал е сред най-добрите млади нападатели в световния футбол и със сигурност може да бъде класно попълнение за Ливърпул и добър заместник на Салах.

В момента Родриго е доста щастлив в Реал Мадрид, но нещата може да се променят, ако Килиан Мбапе се присъедини към клуба. Ако идването на Мбапе има ефект върху игровото му време, 22-годишният играч може да обмисли раздяла с клуба.