Ливърпул преговаря с Борусия Мьонхенгладбах за Ману Коне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" се надяват да подпишат с Ману Коне, който е оценен на около 40 милиона евро

Според известния италиански журналист Фабрицио Романо, Ливърпул е започнал преговори с Борусия Мьонхенгладбах за халфа Ману Коне. “Червените” са били информирани за желаната цена за 22-годишния французин, който струва около 40 милиона евро.

Коне беше ключов играч за германския клуб през изминалия сезон и може да се окаже солидна дългосрочна инвестиция за Ливърпул. Халфът се оценява между 35 и 40 милиона евро, което може да се окаже изгодно на днешния пазар. Ливърпул също е разговарял с представителите на полузащитника и той е готов да премине на “Анфийлд”.

Ману Коне ще добави защитно покритие, креативност и усет в средата на терена. Той може да бъде идеалният дългосрочен заместник на Фабиньо. Бразилският полузащитник не беше в най-добрата си форма през последната година, така че Ливърпул ще трябва да започне да планира бъдеще без него.

Kone би бил трансфер от най-висок клас за мърсисайдци и остава да видим дали са готови да платят трансферната сума за него. Ливърпул със сигурност има ресурса да плати 40 милиона евро за полузащитника. “Червените” ще трябва да действат бързо, за да се договорят с Борусия Мьонхенгладбах и да изпреварят конкуренцията.