Ливърпул се интересува от Милинкович-Савич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неговата вероятна транферна сума ще бъде 50 милиона евро

Сергей Милинкович–Савич вероятно най-накрая ще напусне Лацио през това лято, но по всяка вероятност посоката няма да бъде към град Торино, както беше обявено в предишните месеци. Новият скандал, който се разгоря и отнетите точки на Ювентус през този сезон ще се отразят на силата им на трансферния пазар, а “бианконерите” няма да имат сериозен финансов ресурс. Ръководителите на Ливърпул, които вече са подготвили оферта за сръбския национал, възнамеряват да се възползват от създалата се ситуация.

Ливърпул имат готовност да платят 50 милиона евро, за да подпишат със сърбина, който се очаква ако всичко е наред да премине на „Анфийлд“ от 1 юли. Клаудио Лотито настоява за обезщетение в размер на 100 милиона евро, но вече на всички стана ясно, че никой няма намерение да плати тези пари за Милинкович-Савич, така че президентът на Лацио е готов да преговаря при подобна оферта.

“Червените” планират да “ремонтират” своята халфова линия през лятото, като Джуд Белингам от Борусия Дортмунд остава техен основен приоритет. Ясно е обаче, че англичанинът няма да е единственият полузащитник, който ще акостира край река Мърси след края на настоящата кампания. Желанието на Юрген Клоп е освен Белингам да има в отбора и Милинкович-Савич, за да образуват силен тандем, с който Ливърпул отново да се включи в битката за трофеите от следващия сезон.