Ливърпул се интересува от талант на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
18-годишният халф Кенан Йълдъз е трансферна цел на "червените"

Според медията Fichajes, английският гранд Ливърпул се интересува от Кенан Йълдъз. 18-годишното дете-чудо на Ювентус е на радара на “червените” и през 2024 г. те ще се опитат да подпишат с турската звезда.

Преди януарския прозорец мърсисайдци имат много трансферни цели, когато става въпрос за привличане на играчи, a Юрген Клоп търси с приоритет нов централен защитник. Те също възнамеряват да купят още един полузащитник, въпреки множеството попълнения през лятото. Може също така да се наложи да се насочат към пазара за класен нападател, ако Мохамед Салах напусне през януари или през следващото лято.

Ливърпул е активен на пазара и за изгряващи млади таланти. Сега те са се прицелили в 18-годишния талант на Ювентус Кенан Йълдъз. Турската звезда незабавно оказа влияние в отбора на Масимилиано Алегри, появявайки се пет пъти в Серия А този сезон.

Спортният директор на Ливърпул, Йорг Шмадке, според информациите е държал под око 18-годишния вундеркинд на Ювентус от дните му в Байерн Мюнхен. Ювентус подписа с турския футболист през лятото, но финансовият натиск и необходимостта да подсилят отбора си с по-опитни играчи може да ги накара да продадат Йълдъз.

Според някои медии в Турция, Арсенал също има желание да подпише с младия халф, но засега изглежда, че Ливърпул е този, който ще преговаря с Ювентус за 18-годишния футболист.