google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал също има интерес към футболиста на "лос бланкос"

Английският шампион Ливърпул е готов да води битка с Арсенал за Винисиус Жуниор от Реал Мадрид. Бразилското крило се представя колебливо през настоящата кампания, като е вкарал само две попадения в 2 15 мача. “Белият балет” има сериозен интерес към Килиан Мбапе от ПСЖ и ще се опитат да го вземат през лятото, като ще трябва да продат футболисти, за да съберат необходимите средства за подобен трансфер. Поради тази причина Винисиус Жуниор е считан за един от играчите, които може да напуснат Реал Мадрид през лятото.

Ливърпул имат сериозен проблем в офанзивен план, след като не успяха да вкарат гол в последните си четири мача и изглежда логично Юрген Клоп да потърси решение още в този трансферен прозорец, за да повиши нивото на нападението на отбора.

„OkDiario“ излиза с информация, че Арсенал също има интерес към крилото на Реал Мадрид. Смята се, че Ливърпул е фаворит за подписа на футболиста и от мърсисайдския клуб дори са се свързали с агента на бразилеца още през лятото, но в крайна сметка не са успели да го привлекат.

През 2021 година обаче от Ливърпул отново ще настояват да се подсилят с Винисиус, като този път от Реал може да склонят да продадат бразилския национал. Спекулира се, че “белият балет” ще иска около 40 милиона евро за футболиста.