google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Червените записаха шест победи в последните си шест мача със Саутхямптън

Шампионът Ливърпул се изправя срещу Саутхямптън в първата си среща за 2021 година, търсейки възстановяване на преднината си пред Манчестър Юнайтед.

След две поредни равенства – като домакин на Уест Бромич и като гост на Нюкасъл, Червените продължават да оглавяват класирането във Висшата лига с 33 точки, но също толкова имат и Червените дяволи.

Саутхямптън, който не успя да запише нито една победа в последните си четири мача, е девети с 26 точки, но само три зад отборите, попадащи в Топ 4.

Любопитно е да се отбележи, че Ливърпул се чувства изключително комфортно срещу този съперник в последно време. От 2017 година двата тима изиграха шест двубоя, като всички те бяха спечелени от мърсисайдци. Головата разлика в споменатите мачове пък е 17:2 в полза на тима на Юрген Клоп.

Водещите букмейкъри дават сериозно предимство на английския шампион. Bet365 коефициенти за мача са: 1.60 за победа на Червените, 5.00 за успех на Светците, а ставката за реми на южния бряг е 4.33.

Типстърите на 7 Спорт също прогнозират победа за Ливърпул, като освен това очакват, че в срещата няма да има много голове.

Двубоят е тази вечер от 22.00 часа и ще бъде излъчен пряко по Диема Спорт 2.