Ливърпул ще открие реновираната си трибуна през 2024-та година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За съжаление, горната част на трибуната ще остане затворена до края на годината. В момента не е възможно да дадем срок на завършването й, защото не искаме да разочароваме отново хората. Просто има повече работа и тя няма да бъде готова до края на календарната година"

Ливърпул отложи за следващата година влизането в експлоатация на реновираната трибуна “Анфилд Роуд”, която трябваше да приеме първите си посетители за дербито с Евертън през следващия уикенд, съобщава ДПА.

Промените в плановете на мърсисайдци възлизат от строителната компания “Бъкингам Груп”, която бе поставена под административно управление преди месец. В последствие Ливърпул я замениха с “Рейнър Роуен Кънстръкшън”, която обаче не успя да завърши работата в срок.

Така Ливърпул ще изчака 2024, за да види рекордни 61 хиляди по трибуните на “Анфилд”.

“За съжаление, горната част на трибуната ще остане затворена до края на годината. В момента не е възможно да дадем срок на завършването й, защото не искаме да разочароваме отново хората. Просто има повече работа и тя няма да бъде готова до края на календарната година”, заяви изпълнителният директор на отбора Били Хоуган.