Ливърпул ще се бори за Килиан Мбапе през 2024 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул ще се конкурира с Реал Мадрид за услугите на 24-годишния нападател на Пари Сен Жермен

Според информация на авторитетното френско издание L’Equipe, отборът на Ливърпул ще остане в битката за Килиан Мбапе. Мърсисайдският клуб е дългогодишен почитател на футболиста на ПСЖ и може да отправи оферта за привличането на 24-годишната звезда, която е цел на Реал Мадрид.

Мбапе премина през редиците на Монако, преди да се присъедини към ПСЖ през лятото на 2017 г. под наем за една кампания. Преместването под наем имаше опция за закупуване, която беше задействано от парижани през 2018 г. 24-годишният играч става все по-силен с всеки изминал сезон. В момента той е сред най-добрите нападатели в световния футбол и се спекулира, че скоро ще напусне ПСЖ.

Докато доста клубове биха искали да го имат в състава си, Реал Мадрид е най-вероятната бъдеща дестинация за френския носител на Световната купа от 2018 г. Но според информацията на L’Equipe, тимът на Ливърпул има шанс да се сдобие с неговите услуги. Мечтата на Мбапе е да играе за Реал Мадрид и испанският клуб желае да го има в редиците си, но дали е възможно сензационно развитие и да го видим на “Анфийлд”?

Договорът на Мбапе изтича след по-малко от 12 месеца, а бъдещето му все още е несигурно. Очаква се Реал Мадрид да настоява за подписа му и следващото лято, но “лос бланкос” най-вероятно ще се сблъскат с конкуренция от страна на Ливърпул.