Ливърпул завършва годината с шеста поредна победа над Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Червените решени да се върнат към победите след издънката срещу Уест Бромич

Ливърпул, изпуснал наивно две точки в домакинския дуел с невзрачния Уест Бромич, ще търси завръщане на пътя на победата при гостуването на 15-ия във временното класиране във Висшата лига Нюкасъл.

Авансът на Червените на върха на подреждането бе стопен до две точки след снощния драматичен успех на Манчестър Юнайтед над Уулвърхямптън Уондърърс и сега ансамбълът на Юрген Клоп е решен да възстанови солидната си преднина в последния си мач за годината.

Мърсисайдци ще гостуват на тим, който е в серия от три мача без победа, а освен това напоследък Нюкасъл се чувства изключително некомфортно, изправяйки се срещу Ливърпул.

В последните 5 преки сблъсъка отборът на “Анфийлд” записа 5 победи при внушителната голова разлика – 15:4.

Всичко това, както и безспорната разлика в класите, кара букмейкърите да дават сериозно предимство на гостите. Световният лидер в залозите bet365 предлага коефициент 1.28 за победа на Ливърпул, докато евентуален успех за Свраките е оценен с 9.50. Ставката за равенство е 5.75.

Експертите на 7 Спорт също вещаят трудности за Нюкасъл. Според прогнозата на типстърите ни, Ливърпул ще спечели мача, като освен това препоръката е за залог, включващ голове и за двата тима.

Срещата е тази вечер от 22.00 часа и ще бъде излъчена пряко по “Диема Спорт 2”.